








بازدید فرماندار خوی از روستای قریس
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان خوی؛ ذبیح الله کاظمی در این بازدید از نزدیک با اهالی محترم روستا دیدار و مسایل و مشکلات مربوط به بازسازی واحدها آسیب دیده از زلزله را بررسی کرد.
فرماندار ویژه شهرستان خوی در این دیدار ضمن تشکر از همراهی و همدلی روستاییان محترم به جهت احداث واحد های آسیب دیده از زلزله بیان کردند؛ برای ساخت و تکمیل ادامه واحدها آسیب دیده آماده انتقال مصالح ساختمانی به روستاییان محترم هستند و هیچ گونه مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
این مسئول در ادامه از تلاش های خیر نیک اندیش به جهت کمک رسانی در امر بازسازی تقدیر و تشکر کردن و افزودن همواره در کنار و خدمت مردم باشند.
کاظمی در این بازدید تمامی دستورات لازم را به جهت تکمیل واحدها آسیب دیده از زلزله را به بخشدار فیرورق صادر و بیان داشتند تمامی مشکلات و موانع موجود در این رابطه را به طور جدی پیگیری و حل نمایند.