برگزاری جلسه هماهنگی راهپیمایی روز قدس در خوی

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان خوی؛ "سیدجواد ساجدی نژاد" معاون سیاسی امنیتی اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان خوی در این جلسه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه رمضان و تسلیت فرارسیدن شهادت حضرت علی (ع) اظهار داشت: با توجه به جنایات اخیر رژیم غاصب صهیونیستی در غزه و فلسطین، راهپیمایی روز جهانی قدس امسال از جایگاه ویژه ای برخوردار می باشد و قطعاً حضورگسترده مردم در اهپیمایی روز قدس امسال با توجه به هوشمندی مردم ایران پررنگتر از سالهای قبل خواهد بود.
امام جمعه شهرستان خوی همچنین در ادامه این جلسه گفت: مسئله فلسطین برای امت اسلام بسیار مهم است وحمایت از مردم فلسطین در حقیقت حمایت از مقاومت مردم مسلمان در جهان است، و این مسئله عامل اتحاد مسلمانان به شمار میرود.
حضرت حجت الاسلام و المسلمین حجت قاسم خانی در پایان گفت: راهپیمایی روز جهانی قدس در خوی 25 فروردین ، ساعت 11/30 از میدان شیخ نوایی تا مصلای امام خمینی ره برگزار خواهد شد.