فرماندار خوی خبر داد:

اعزام تیم‌های ارزیاب به مناطق زلزله زده خوی

اعزام تیم‌های ارزیاب به مناطق زلزله زده خوی
فرماندار ویژه شهرستان خوی گفت: درپی وقوع زلزله 5.6 ریشتری بامداد امروز /جمعه/ در این شهرستان، تیم‌های ارزیاب بلافاصله به محل وقوع زمین لرزه اعزام شدند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان خوی؛ ذبیح الله کاظمی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: حوالی ساعت 6:46 صبح امروز، زمین لرزه‌ای به قدرت 5.6 ریشتر شهرستان خوی را لرزاند.

وی اضافه کرد: بعد از وقوع این زمین لرزه، تیم‌های ارزیاب جمعیت هلال‌احمر به مناطق زلزله‌زده اعزام شده و تمامی دستگاه‌های خدمات رسان نیز به حالت آماده باش در آمده‌اند.

فرماندار خوی از مردم خواست آرامش خود را حفظ کرده و از توجه به شایعات خودداری و تمامی اخبار را از رسانه‌های معتبر دنبال کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان غربی نیز اعلام کرد: تیم‌های ارزیاب به مناطق زلزله زده خوی و سلماس اعزام شدند ولی هنوز آمار دقیقی در دست نیست و پس از بررسی، اطلاع رسانی خواهد شد.

حمید محبوبی ادامه داد: جمعیت هلال‌احمر استان همزمان با این زلزله در حالت آماده باش قرار گرفت و در صورت نیاز با تمامی توان در صحنه حضور پیدا می‌کند.

مدیرکل مدیریت بحران آذربایجان‌غربی هم در گفت و گوی خبری اظهار کرد: تاکنون گزارش خاصی از خسارت‌های احتمالی این زلزله دریافت نشده است.

امیرعباس جعفری با اشاره به دستور استاندار آذربایجان غربی برای آماده‌باش کامل دستگاه‌های خدمات رسان اضافه کرد: البته تیم‌های ارزیاب به منطقه اعزام شدند و به صورت دقیق در حال بررسی وضعیت هستند.

به گزارش ایرنا، شهرستان خوی سال گذشته هم کانون وقوع چندین زلزله و بیش از 300 پس لرزه بود بطوریکه سه زلزله با قدرت بیش از 5/5 ریشتر در 13 مهر، 28 دی و هشتم بهمن در این منطقه ثبت شد و خسارت زیادی بر جای گذاشت.