تجلیل فرماندار خوی از رزمنده دفاع مقدس احمد پندند در بخش قطور

در آیینی با حضور فرماندار ویژه خوی، دادستان، معاون هماهنگ‌کننده سپاه ، معاون برنامه ریزی فرماندار ،مسئول بازرسی فرمانداری، بخشدار قطور و رئیس بنیاد شهید و ایثارگران خوی از احمد پندند، رزمنده هشت سال دفاع مقدس اهل روستای کفیل بخش قطور، با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.

فرماندار ویژه خوی در این آیین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران، اظهار داشت:

امروز امنیت، عزت و اقتدار کشور مرهون جان‌فشانی‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان، جانبازان و شهدا بوده و در دوران دفاع مقدس، رزمندگان با شجاعت و ایمان، توانستند جنگ را به‌خوبی مدیریت و از کیان میهن دفاع کنند.

غلامحسین آزاد با اشاره به جایگاه والای رزمندگان به عنوان شهدای زنده، افزود:ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه امروز، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است و تکریم رزمندگان، کوچک‌ترین وظیفه مسئولان در قبال این قهرمانان ملی است.

وی همچنین با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای در بخش قطور، از پیگیری جدی جهت اتمام 5 کیلومتر لوله‌گذاری گاز تا پایان دهه فجر خبر داد و آن را گامی کوچک در مسیر محرومیت‌زدایی عنوان کرد.

در ادامه، سرهنگ موسی جعفرزاده معاون هماهنگ‌کننده سپاه خوی با تجلیل از احمد پندند و دیگر رزمندگان دفاع مقدس، گفت:رزمندگان، بهترین سال‌های عمر خود را صرف دفاع از وطن کردند و امروز تقدیر از آنان، صرفاً یک اقدام نمادین نیست بلکه وظیفه‌ای بر دوش همه ماست. این لوح تقدیر افتخار نامه ای است متعلق به کل شهرستان ، نه فقط یک روستا.

در پایان مراسم، از سوی نمایشگاه سراسری فرهنگ و دفاع مقدس  با اهدای لوح سپاس با امضای سرتیپ پاسدار علیرضا افشار و هدایایی از این رزمنده گرانقدر تقدیر شد.