فرماندار خوی خبر داد:
خوی میزبان هشتمین همایش بین المللی شمس و مولانا

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان خوی به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ فرماندار ویژه شهرستان خوی در جلسه هماهنگی این همایش گفت : باهدف معرفی شمس تبریزی عارف نامی ایران زمین و مولانا مرید این عارف و بررسی پیوند معنوی این دو فخر عرصه عرفان و ادب هشتمین همایش بین المللی شمس و مولانا با حضور اندیشمندان و صاحب نظران ، شمس و مولانا پژوهان ایرانی و خارجی هفتم و هشتم مهر همزمان با روز مولانا و شمس در خوی برگزار خواهد شد.
ذبیح الله کاظمی با اشاره به حضور 400 نفر شمس و مولانا پژوهان داخلی و خارجی در این همایش بین المللی از تشکیل کمیته های تخصصی برگزاری این همایش خبر داد و گفت: امسال بیش از 15 دانشگاه داخلی و خارجی از کشورهای ترکیه، هندوستان، عراق، افغانستان، آمریکا، فرانسه و پاکستان برای برگزاری این همایش با تولیت شمس تبریزی همکاری علمی می کنند.
فرماندار خوی در پایان گفت: تاکنون بیش از 240 مقاله از شمس و مولانا پژوهان داخلی و خارجی از 7 کشور به دبیرخانه آن ارسال شده است.
گفتنی است همایش علمی شمس و مولانا در هفتم و هشتم مهرماه جاری در مقبره شمس تبریزی واقع در شهرستان خوی برگزار خواهد شد.