کارگروه آرد و نان خوی به ریاست فرماندار ویژه شهرستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی فرمانداری خوی ، غلامحسین آزاد، فرماندار ویژه خوی در این نشست با تأکید بر اهمیت کیفیت نان عرضه‌شده در نانوایی‌ها گفت: خوی به‌عنوان دومین شهر بزرگ استان، ضروری است مسئولان در زمینه کیفیت پخت و تأمین آرد مرغوب اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.
وی همچنین بر دوگانه‌سوز کردن نانوایی‌ها و استفاده از سوخت جایگزین تأکید کرد و خواستار نظارت جدی‌تر بر تخلفات صنفی شد. آزاد افزود: ادارات جهاد کشاورزی، غله، صنعت و معدن، تعزیرات و دانشکده علوم پزشکی باید در کنترل، بازرسی و نظارت‌های بهداشتی همکاری منسجم‌تری داشته باشند.
🔺در ادامه، علیلو رئیس جهاد کشاورزی خوی با اشاره به تشکیل 85 پرونده تخلف به ارزش 6 میلیارد ریال گفت: در سال جاری، 1450 کیسه آرد خارج از شبکه و 100 کیسه آرد تاریخ‌گذشته کشف و تحویل مراجع ذی‌ربط شد.
🔺کاظمی، رئیس صنعت، معدن و تجارت خوی نیز از 680 مورد بازرسی و تشکیل 80 پرونده تخلف به ارزش 185 میلیون ریال خبر داد.
🔺پورمحمود، رئیس اتاق اصناف خوی اعلام کرد: در 1150 مورد بازرسی، 76 پرونده تخلف به ارزش 460 میلیون ریال تشکیل شده که عمده تخلفات مربوط به کم‌فروشی و عرضه خارج از شبکه بوده است.

🔺در بخش دیگری از جلسه، عراقی رئیس اداره غله خوی با اشاره به خرید 27 هزار و 500 تن گندم تضمینی در شهرستان،گفت: تولید امسال 22 درصد کاهش یافته است. در استان نیز 450 هزار تن گندم خریداری و 110 تن به سهمیه آرد تخصیص یافته افزوده شده اما در ماه جاری به دلیل مشکلات سامانه نانینو، با کاهش 90 تنی سهمیه مواجه شدیم که نیمی از آن با پیگیری بازگردانده شد.
وی سرانه مصرف آرد در شهرستان رادر حدود 9.5 کیلوگرم اعلام کرد و افزود: ارسال گندم تازه به کارخانه‌ها و عدم خواب کافی ،موجب افت کیفیت آرد می‌شود که با تأمین گندم باکیفیت این مشکل برطرف شده است.
🔺در پایان، تاری رئیس اداره تعزیرات حکومتی خوی با تقدیر از فرماندار ویژه شهرستان و همکاری دستگاه‌های مسئول گفت: در این دوره با تعامل مؤثر بین دستگاه‌ها، میزان تخلفات کاهش و کیفیت نان بهبود یافته است. همچنین اتحادیه‌ها باید از واگذاری غیرقانونی واحدهای صنفی دارای پروانه جلوگیری کنند.