بررسی مشکلات گندم، آرد و خبازان با حضور فرماندار شهرستان خوی و مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان
به گزارش روابط عمومی فرمانداری خوی، مشکلات گندم، آرد و خبازان با حضور سید محمد عابدی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان خوی و مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان خوی در این جلسه به عوامل موثر در کیفیت نان اشاره کرد و افزود: افزایش کیفیت آرد، بالا بردن سطح کیفی پخت و فراوری خمیر و نان با ارائه آموزشهای مورد نیاز از جمله عواملی موثر در بهبود کیفیت نان می باشند.
وی درادامه بر افزایش بازرسی ها از نانوایی ها توسط نهاد های ذیربط تاکید نمود.
زارعی مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان نیز در این جلسه با اشاره به خرید تضمینی گندم در سطح استان اظهار داشت: 356 هزار تن گندم به ارزش 621 میلیارد تومان در سطح استان از کشاورزان خریداری شده است که این میزان در شهرستان خوی 6540 تن می باشد.
وی در ادامه از از اختصاص 38 میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای بهسازی و سرمایه در گردش نانوایان در سطح استان خبر داد و افزود: در شهرستان خوی نیز 4 میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای 160 واحد در نظر گرفته شده است.