برگزاری جلسه کارگروه توسعه، اقتصاد و اشتغال شواری اداری خوی

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان خوی؛ جلسه کارگروه توسعه، اقتصاد و اشتغال شواری اداری شهرستان خوی به ریاست معاون توسعه و برنامه ریزی فرماندار در محل سالن جلسه فرمانداری ویژه خوی برگزار شد.
معاون توسعه و برنامه ریزی فرماندار خوی با اشاره به اینکه ظرفیتهای اقتصادی و موقعیت استراتژی خوی بر همگان آشکار است گفت: این ظرفیتها برای خدمت بهتر به مردم و جامعه اسلامی باید شناسایی و بکارگیری شود تا حرکت روبه جلوی خوی با شتاب بیشتری همراه شود.
دکتر حمید پویامنش خاطرنشان کرد: حضور میدانی فرماندار و اعضای شورای اداری در قالب هرشب یک مسجد و کاروان خدمت در روستاها و مناطق کمتر برخوردار و پیگیری مشکلات مردم و همچنین تصمیم گیری در خصوص پروژهها و زیرساختهای مناطق با جدیت دنبال می شود و انتظار داریم با هماهنگیهای بین بخشی که صورت میگیرد، زمینهای برای رضایتمندی هرچه بیشتر مردم از نظام و دولت را فراهم کند.
گفتنی است در این جلسه مسایل و مشکلات توسعه شهرستان بررسی شد.