افتتاح کارخانه سیمان آذرآبادگان خوی به دست ریاست محترم جمهوری
بنا به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان خوی کارخانه سیمان آذر آبادگان و 3 طرح بزرگ دیگر در آذربایجان غربی به صورت همزمان به دست ریاست محترم جمهوری افتتاح شد .
این کارخانه با اعتبار یکهزار و پانصد میلیارد ریال در زمینی به مساحت 68 هکتار با زیر بنای 10 هزار متر مربع در 18 کیلومتری شهرستان خوی احداث شده است .
برای ماشین آلات و تجهیزات خارجی آن مبلغ 31 میلیون یورو اعتبار ارزی و 500 میلیارد ریال اعتبار ریالی هزینه شده است . این کارخانه با ظرفیت روزانه 300 تن انواع سیمان خاکستری( تیپ 1 – 2و 5) به بهره برداری رسید که شامل بخشهای بارگیری ، سیلوهای سیمان ، آسیاب مواد ، سامانه کنترل مرکزی ، سیلوهای کلینگر ، بای پس ، سنگ شکن و ... می باشد . با افتتاح این کارخانه سیمان آذرآبادگان خوی برای500 نفر به صورت مستقیم و 5000 نفر بصورت غیر مستقیم فرصت شغلی ایجاد شد .
مواد اولیه این کارخانه از کوه چله خان که در مجاورتش قرار دارد تامین می شود . چله خان دارای معادن خاک رس ، سنگ آهک ، سنگ گچ ، سپلیس و سنگ آهن است که کمتر واحد سیمان در کشور دارای مزیت های مشابه است . بعلاوه پروژه احداث کارخانه سیمان 2 میلیون تنی در 200 متری شمال کارخانه سیمان آذرآبادگان تحت عنوان (کارخانه سیمان الدوز خوی ) و پروژه خط دوم کارخانه سیمان آذرآبادگان با ظرفیت 2 میلیون تن که با اجرای این پروژه ها ، ظرفیت اشتغال به تعداد 1200 نفر (بطور مستقیم ) و بالغ بر 10000 نفر ( بطور غیر مستقیم ) ایجاد خواهد شد
نام و نام خانوادگی (الزامی)
پست الکترونیکی (الزامی)
وب سایت
ارسال نظر به این مطلب را از طریق ایمیل به من اطلاع بدهید