qkhabar
ارسال پیامک
 جستجو
سه شنبه, خرداد 02, 1391..:: اخبار و رویدادها::..ثبت نام كاربر  ورود به سايت
اخبار و رویدادها  چاپ   کمينه 
تعداد نظرها: 0 نظر تعداد بازدید: 122  ترجمه: English   Turkey   العربی 


امام جمعه خوي: 15 خرداد مبدأ مبارزه مستقيم روحانيت با ايادي استکبار بود

امام جمعه شهرستان خوي گفت : قيام 15 خرداد مبدأ ورود مستقيم روحانيت شيعه براي مبارزه با رژيم طاغوت و ايادي استکبار بود
به گزارش روابط عمومي فرمانداری ویژه خوی، مراسم سالگرد شهداي 15 خرداد در مسجد ملااحمد با حضور روحانيت، طلاب، جمعي از مسؤولان و اقشار مختلف مردم برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمين سيد رضي موسوي شكوري، امام جمعه خوي در اين مراسم با تسليت سالگرد شهداي 15 خرداد، به بيان ابعاد خدمات روحانيّت در طول تاريخ اشاره و اظهار کرد: روحانيت شيعه مبارزه با ستمگران و دفاع از حقوق مظلومان را يك وظيفه و تكليف شرعي به حساب آورده و به آن عمل كرده است.
وي در ادامه پاسداري از فرهنگ اهل بيت (ع) و نگهداري احاديث و روايات آنان از طريق تأليف مجامع حديثي، تفسير آيات قرآن بر پيروان اهل بيت (ع) با بهره گيري از روايات آنان، تبليغ معارف ديني و ترويج فرهنگ اهل بيت (ع) در اقصي مناطق شيعه نشين در سطح جهان، راه اندازي حوزه هاي علميه براي تربيت مجتهد و مبلّغ ديني و همچنين زنده نگهداشتن ياد، خاطره و مصائب اهل بيت (ع) به ويژه حماسه عاشوراي اباعبدالله الحسين (ع) نمونه هايي از فعاليت ها و خدمات روحانيت شيعه به شمار مي روند.
امام جمعه خوي در ادامه صدور فتوا براي پاسخگويي به نيازهاي فقهي روزمره مردم در عصر غيبت، مبارزه جدّي با جريان هاي منحرف اعتقادي و کلامي از طريق سخنراني، مناظره و تأليف کتاب، حمايت از شيعيان اهل بيت (ع) در برابر متجاوزين و ستمگران حکومتي، راه اندازي قيام ها و جنبش هاي مردمي در مقابل حکومت هاي استبدادي و حاميان استعمارگر آنان و همچنين رهبري نهضت ها و انقلاب هاي تنباکو، مشروطه، نهضت جنگل، نهضت ملّي نفت، قيام 15 خرداد، انقلاب اسلامي ايران بخش ديگري از فعاليت ها و خدمات روحانيت شيعه است که در تاريخ تشيع ثبت شده و براي احدي پوشيده نيست.
وي به تلاش هاي گسترده استكبار جهاني براي توطئه و ايجاد شكاف ميان مردم و روحانيت اشاره و تأکيد کرد: در يكصد سال اخير به ويژه بعد از نهضت تنباكو، استعمارگران توطئه و ايجاد شكاف ميان مردم و روحانيت را آغاز نموده و سرمايه گذاري جدي و كلان كرده اند که با پيروزي انقلاب اسلامي توطئه جدايي دين از سياست و شکاف بين مردم و روحانيت ناکام ماند.
مسؤول حوزه هاي علميه خوي دليل اصلي پيوند ناگسستني مردم و روحانيت را صداقت، راستي و ايثار روحانيت عنوان كرد و افزود: در جنگ ايران و روس مراجع تقليد فتواي وجوب دفاع صادر كردند و علماي شهرها اسلحه به دست همراه با نظاميان و مردم مي جنگيدند و همچنين در نهضت تنباكو قبل از صدور حكم ميرزاي شيرازي مبارزات عليه ناصرالدين شاه را علماي تهران، شيراز، اصفهان ، تبريز و سيد جمال الدين اسدآبادي بر عهده داشتند.
وي در پايان به جنگ تحميلي و رشادت هاي روحانيت در مقابله با حزب بعث عراق اشاره كرد و اظهار داشت: روحانيت ايران بعد از پيروزي انقلاب اسلامي و جنگ تحميلي در تمامي صحنه ها پرچم دار بوده و در خود شهرستان خوي حوزه علميه نمازي متجاوز از 20 شهيد تقديم انقلاب كرده است و تعداد زيادي از روحانيان، فرزندان و يا ساير فاميل نزديكشان را شهيد داده اند.

/06:50 ق.ظ

کد خبر:  7287
فرستنده: مدیر سایت
گروه:
22222
امتیازدهی
اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد؟
نظرات

نام و نام خانوادگی (الزامی)

پست الکترونیکی (الزامی)

وب سایت

   چاپ   کمينه 
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فرمانداری ویژه شهرستان خوی می باشد.   شرایط استفاده  حريم شخصي كاربران