مردم شهرستان خوي با حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن صدورانقلاب اسلامي به نقاط مختلف جهان را جشن گرفتند
همزمان با سراسر كشور در یوم الله 22 بهمن مردم شهرستان خوی با راهپيمايي پرشکوه همبستگى خود را با قیام مردمی مصر اعلام كرده و صدور حقيقي انقلاب اسلامي به اقصی نقاط جهان را جشن گرفتند
به گزارش روابط عمومی معاونت استانداری وفرمانداری خوی ، همزمان با سراسر كشور جشن 32 سالگي انقلاب اسلامي، با راهپیمایی پرشور و با شکوه مردم شهرستان خوي از محل ميدان شيخ نوايي به سمت ميعادگاههاي نماز وحدتبخش جمعه شروع و با عبور از خيابانهاي مدرس، طالقاني و شريعتي در محل مصلاي بزرگ امام خمینی (ره) به پايان رسيد تا در صفوف فشرده و با شكوه نماز جمعه، فرياد همبستگی و حمايت از مردم مسلمان مصر و ديگر كشورهاي خاورميانه را سر دهند.
مردم مؤمن و همیشه در صحنه خوي با مشتهاي گره كرده فرياد «مرگ بر آمريكا»، «مرگ بر اسرائيل» و «مرگ بر منافق» سر دادند تا با اتحاد ملي و انسجام اسلامي خود، اقتدار و عظمت ايران اسلامی را به نمايش درآورده و انزجار خود را از استكبار جهاني و دیکتاتورهای زمان نشان دهند.
جوانان و نوجوانان خویی در طليعه سي و سومين فجر انقلاب اسلامي، با در دست داشتن پارچهنوشتهها و پلاكاردهايي از آمريكا و رژيم صهيونيستي خواستند اجازه دهند ملتهاي مسلمان به ویژه مردم مصر، تونس، لیبی و اردن خودشان براي اداره كشورشان تصميم بگيرند و دست از تفرقه و دخالت در امور داخلي كشورها بردارند. در این ميان برادران اهل سنت نیز آمده بودند تا اعلام كنند برخلاف تلاش غرب و دشمنان نظام و انقلاب اسلامی مردم شهرستان خوی با وحدت مثالزدني هرگز اجازه نمی دهند تفرقه بين برادران شيعه و سني ایجاد شود و يك صدا در حمايت از انقلاب اسلامی و ولایت فقیه آماده جانفشاني هستند.
فتني است، پس از سخنرانی آقای عبدخدایی و پایان راهپيمايي یوم الله 22 بهمن شركت كنندگان در 10 بند ، قطعنامهاي در حمايت از مردم مسلمان مصر، تونس و ديگر كشورهاي خاورميانه را صادر و برای اقامه نماز وحدتبخش جمعه به سمت مصلاي بزرگ امام خمینی (ره) حرکت کردند.
نام و نام خانوادگی (الزامی)
پست الکترونیکی (الزامی)
وب سایت
ارسال نظر به این مطلب را از طریق ایمیل به من اطلاع بدهید