qkhabar
ارسال پیامک
 جستجو
شنبه, ارديبهشت 30, 1391..:: اخبار و رویدادها::..ثبت نام كاربر  ورود به سايت
اخبار و رویدادها  چاپ   کمينه 
تعداد نظرها: 0 نظر تعداد بازدید: 326  ترجمه: English   Turkey   العربی 


جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان خوی برگزار شد

جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان خوی با حضور عمّاری ، نماینده مردم خوی درمجلس شورای اسلامی و اعضای کمیته برنامه ریزی شهرستان در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی معاونت استاندار وفرمانداری خوی ، درجلسه کمیته برنامه ریزی خوی طرحهای اولویت دار سال آینده این شهرستان مورد بررسی قرار گرفت .

 

معاون استاندار وفرماندار ویژه خوی در این جلسه گفت : اجرای طرح آب شرب خوی و تکمیل بیمارستان آیت آیت ا...خویی از طرحهای مهم ملی این شهرستان هستند .

 

غلامحسین عمّاری آغاز احداث سدغازان و توسعه و اتمام بیمارستان 160 تختخوابی خوی را از طرح های ملی شهرستان خوی در سال آتی نام برد .

 

وی با تاکید بر اطاعت از منویات مقام معظم رهبری ، توجه اعضای کمیته برنامه ریزی را به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در شهرستان قم جلب جلب نمود و افزود : تحلیل مسائل بعد از انتخابات ، تاکید بر حفظ وحدت درجامعه مسلمانان و تلاش شبانه روزی از محورهای مهم بیانات حضرت آیت ا... خامنه ای در سخنرانی اخیرشان بود که باید سرلوحه و سرمشق همه مسئولان قرار   بگیرد .

 

رئیس کمیته برنامه ریزی شهرستان فرمایشات مقام معظم رهبری در 19 دی را  فرصت خوبی برای وحدت دانست و افزود  :  مقام معظم رهبری به صراحت گفتند که " دشمنان ما به دنبال این هستند که در ملت ایران تفرقه ایجادکنند " و باید یک لبیک جدی به فراخوان ایشان در کشور صورت بگیرد.

 

آقای عمّاری به جایگاه کمیته برنامه ریزی در شهرستانها اشاره نموده و اظهارکرد : در هر شهرستان کمیته برنامه ریزی نقش بسزائی در توسعه واستراتژی استان داردو کمیته برنامه ریزی باید نگاه کارشناسی به توزیع اعتبارات داشته باشد .

 

رئیس کمیته برنامه ریزی شهرستان گفت : مسکن مهر در این شهرستان با تشکیل 18 تعاونی فعال شده است و هم اکنون 2036 واحد مسکونی در 18 هکتار زمین با استفاده از 110  میلیارد ریال تسهیلات بانکی درحال احداث می باشد .

 

ایشان با تاکید بر پیگیری مستمر در حوزه مسکن مهر گفت : وضعیت مسکن مهر در شهرستان خوی با همت مسئولان ادارات مسکن و شهرسازی و تعاون تقریباٌ در وضعیت مناسبی گرفته است.

 

عمّاری پیشرفت فیزیکی ساختمان دانشکده فنی را مثبت ارزیابی نمود و افزود :  این دانشکده از 80 درصد پیشرفت در فاز اوّل پروژه برخوردار است .

 

معاون استانداروفرماتدارخوی در مورد بیمارستان 160 تختخوابی خوی گفت :  هرچند که این بیمارستان براساس برنامه تعیین شده قرار بود در سال 1391 مورد بهره برداری قرار بگیرد اما پیشرفت آن به قدری است که اگر اعتبارات آن به موقع تخصیص داده شود در سال 90 یعنی یک سال زودتر از برنامه تعیین شده به اتمام خواهد رسید .

 

پل روگذر ولیعصر و فاضلاب کوی ولیعصر از جمله موارد دیگری بود که مورد تاکید فرماندارخوی قرار گرفت .

 

وی همچنین اظهار داشت : تعداد پروژه هایی که به کمیته برنامه ریزی استان پیشنهاد شده 7 پروژه است که تعداد سه پروژه آن مورد تصویب قرار گرفته است .

 

 شایان ذکر است : قبل از شروع  این جلسه پروژه های عمرانی نیمه تمام دستگاه های مختلف از قبیل : ساختمان صدا وسیمای خوی ، پل روگذر ولیعصر ، سالن ورزشی و کتابخانه عمومی شهردیزجدیز ، دانشکده فنی مهندسی ، بیمارستان 160 تختخوانی و تعاونی مسکن   با حضور معاون استانداروفرماندار و اعضای کمیته  برنامه ریزی شهرستان مورد بازدید  قرار گرفت و مسئولین  دستگاههای مرتبط گزارشی از روند  اجرایی پروژه های مورد بازید  را ارائه نموند .

/11:48 ق.ظ

کد خبر:  3664
فرستنده: مدیر سایت
گروه:
22222
امتیازدهی
اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد؟
نظرات

نام و نام خانوادگی (الزامی)

پست الکترونیکی (الزامی)

وب سایت

   چاپ   کمينه 
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فرمانداری ویژه شهرستان خوی می باشد.   شرایط استفاده  حريم شخصي كاربران